- صفحه اصلی
- محصولات
- چوب پلاست
- فروش چوب پلاست دست دوم
چوب پلاست به عنوان یک متریال نوین در پروژه های روف گاردن، تراس سبز و دوستدار محیط زیست که نه تنها برای تولید آن نیازی به قطع درختان نمی باشد بلکه به عنوان جایگزینی برای انواع چوب در ساختمان سازی و تولید اقلام چوبی، مصرف چوب را کاهش داده و افزایش مصرف و اجرای چوب پلاست منجر به حفظ بهتر محیط زیست و خصوصا ذخایر جنگلی می شود. اما این متریال جدید و محبوب در صورتی کابردی و مناسب خواهد بود که نکات و جزئیات اجرایی آن رعایت شود و اجرای چوب پلاست به درستی و اصولی صورت گیرد.
چوب پلاست چیست ؟
چوب پلاست متریالی مرکب از دو جز اصلی شامل پودر چوب و مواد پلیمری و پلاستیکی می باشد که با افزودن سایر مواد مکمل و به روش اکستروژن تولید می شود. این متریال در قالب ها و رنگ های متنوع تولید می شود و قابلیت استفاده در نمای ساختمان و آلاچیق و ساخت اقلامی مانند فلاورباکس و مبلمان روف گاردن ، درب ، صفحه کابینت ، ساخت بام سبز و تراس سبز و … را دارد.
چوب پلاست و محصولات ساخته شده از آن دارای مقاومت بالایی در برابر تنش های دمایی ، بارندگی ، تابش مستقیم آفتاب ، آفات و حشراتی مانند موریانه و سوسک می باشند و در صورت خارج شدن از چرخه مصرف می توان مجددا آن را طی پروسه ای بازیافت نمود و دوباره در چرخه تولید قرار داد.
با توجه به ویژگی های قابلیت بازیافت، قیمت اقتصادی، فرم پذیری، تنوع رنگ و قالب ، مصرف و اجرای چوب پلاست روبه افزایش بوده و شرکت های تولید کننده مصارف جدیدی را برای آن تعریف می نمایند.
جزئیات اجرایی نصب چوب پلاست
اجرای چوب پلاست و نصب اصولی آن نیازمند رعایت جزئیات و استفاده از دیتیل اجرایی صحیح می باشد.
برای اجرای چوب پلاست به عنوان کفپوش و یا در نمای دیوار الزاما باید از شاسی فلزی استفاده نمود چرا که در صورت عدم استفاده از شاسی چوب پلاست در اثر فشار و یا تغییرات دمایی دچار شکستگی می شود. شاسی فلزی با استفاده از پروفیل های آهنی و با فواصل 25 الی 45 سانتی و متناسب با محل و کاربری اجرا نصب می شوند. طبیعتا برای اجرای چوب پلاست در کف و به عنوان دک و کفپوش به جهت اینکه بار بیشتری بر آن وارد می شود و در معرض تردد و آسیب قرار دارد علاوه بر استفاده از پروفیل های مناسب کف باید از در شاسی کشی نیز توجه بیشتری نمود و ضمن کاهش فواصل پروفیل های فلزی از نصب و اجرای دقیق و صحیح آن اطمینان حاصل نمود.
معایب چوب پلاست
چوب پلاست در صورت تولید با مواد اولیه مرغوب و خط تولید دقیق و همچنین نصب اصولی و صحیح معایب خاصی ندارد و مزایای آن قابل توجه می باشد اما در صورت استفاده ازمتریال نامرغوب پس از مدتی شاهد رنگ پریدگی شدید، ترک خوردگی، تاب خوردگی و مشکلاتی از این دست خواهیم بود. لذا توصیه برنا چوب استفاده از چوب پلاست گرید یک می باشد چرا که با توجه پر هزینه بودن تعویض و تعمیرات، بهتر است از متریالی با کیفیت بالا در اجرای چوب پلاست استفاده گردد.
کاربرد به عنوان سقف کاذب، دیوار کاذب، چارچوب
کاربرد در پارتیشن سازی و ساخت نمای ساختمان
پلاستیک قابل استفاده در فضاهای باز مثل پشت بام ها و تراس
مقاومت چوب پلاست از چوب طبیعی بیشتر است و دارای عمری طولانی هستند و به صورت کلی دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر شرایط جوی و محیطی و ورود ضربه می باشند.
چوب پلاست در مقایسه با مشتقات دیگر چوب حدودا سی درصد ارزانتر است و با توجه به بی نیاز بودن این محصولات به نگهداری بد از نصب نسبت به دیگر متریال چوبی دارای هزینه کمتری هستند.
کامپوزیت های چوب پلاست با توجه به پلیمر مصرف شده در آن ها، دارای دانسیته های متفاوتی می باشند و وزن شان در مقایسه با چوب و یا ترمو وود بالاتر است و به بیش از 2 برابر می رسد.
تعداد بازديد : 489
نظرات كاربران :
لطفاً نظر خود را وارد نمائيد