mob دفتر کرج: 02632252192                          دفتر تهران 02155281744                  
ارتباط مستقیم با واحد فروش    
location شعبه مرکزی : کرج طالقانی جنوبی خیابان سیدالشهدا فروشگاه برنا چوب پلاست البرز 
             شعبه نوشهر: کمربندی چالوس به نوشهر، نرسیده به کوشک سرا

چوب پلاست به عنوان سقف کاذب

سقف‌کاذب، سقف ثانویه‌ایست که در زیر سقف اصلی قرار می‌گیرد؛ این سقف که به نام‌های سقف‌ معلق یا کاشی سقف نیز شناخته می‌شود، در ساختمان‌های تجاری و مسکونی نیز کاربرد دارد.
سقف کاذب از قرن چهاردهم هجری به‌ دلایل زیباشناختی در کشور ژاپن استفاده می‌شده ‌و پس از آن نیز در قرن شانزده، تئاتری در انگلستان، برای بهبود کیفیت عایق صدا با سقف کاذب ساخته شد.
سقف‌های کاذب در ابتدا از کاشی‌های بهم پیوسته تشکیل می‌شدند، بنابراین برای تعمیر کاشی خاصی از این سقف‌ها باید تمامی کاشی‌ها از هم جدا شده و پس از تعمیر دوباره نصب می‌شد. این فرآیند بسیار گران و زمانبر بود و تا سال‌های ۱۹۵۸ مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ تا زمانیکه دونالد براون آمریکایی روشی برای دسترسی سریع به هربخش سقف ارائه داد.
چوب پلاست به عنوان سقف کاذب
 
 

اهداف طراحی سقف کاذب چوبی

زیبایی، عایق صدا بودن، ویژگی‌های محیطی، یکپارچگی با زیربنای ساختمان و هزینه ساخت را برای یک طراحی موثر باید مدنظر قرار داد. در ادامه مقاله هریک از این ویژگی‌ها را جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهیم.
o    زیبایی:
در ابتدا، سقف‌های کاذب چوب پلاست به‌منظور پوشاندن بخش‌های زیربنایی ساختمان از جمله: لوله‌ها، سیم، داکت‌ها یا پنهان کردن خرابی‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت و درعین حال مکانیزمی برای بازرسی و تعمیر بخش‌هایی که زیر آن نصب شده ‌بود نیز دراختیار میگذاشت.
به‌علاوه تا سال‌های متمادی کاشی‌های ساده در ساخت این سقف‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت درحالیکه امروزه این سقف‌ها باتوجه به خلاقیت طراح می‌توانند در شکل، اندازه و جنس‌های متفاوتی با قیمتی پایین‌تر از گذشته، ساخته‌شوند.
    سقف آکوستیک:
یکی دیگر از اهدافی که از همان ابتدای امر مورد توجه طراحان بود، قابلیت جذب صدا بوده است. امروزه با پیشرفت فناوری و قابلیت نصب ساب برای جذب‌صدا در بالای پنل‌های سقف، می‌توان تا حد مناسبی سروصدای اتاق‌ها را جذب کرده و مانع انتشار آن شد.
    عوامل خارجی:
کیفیت داخلی محیطی:
کیفیت داخلی به عواملی چون تهویه، سیستم‌گرمایشی، نورپردازی، میزان استفاده از نور طبیعی برای روشنایی، آکوستیک و بهینه‌سازی میزان دید به‌خارج از ساختمان وابسته‌است.
    پایداری سقف کاذب چوبی :
بسیاری از تولیدکنندگان سقف کاذب چوبی پایداری را به‌عنوان یکی از اهداف در تولید به‌شمار می‌آورند. سقف‌های پایدار شامل ویژگی‌های زیر هستند:
بهره‌وری انرژی که شامل کیفیت سیستم‌ گرمایشی و استفاده بهینه از نور طبیعی می‌باشد. به‌همین‌جهت سقف‌های امروزی به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که با ادغام نور طبیعی و نورمصنوعی بتوانند به‌روشی بهینه، بیشترین روشنایی را تامین‌کنند.
کاهش منابع موردنیاز برای ساخت کاشی‌ها
استفاده از منابع بازیافتی، قابل‌استفاده مجدد و قابل نوسازی

    قابلیت یکپارچه‌سازی با زیربنا

باتوجه‌به اینکه اکثر سازه‌های مکانیکی، لوله‌کشی و الکتریکی باتوجه به توضیحات ارائه‌شده در زیر سقف کاذب قرار می‌گیرند، قابلیت یکپارچگی با این سازه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. خوشبختانه، امروزه اکثر محصولات تولید شده با درنظر گرفتن این هدف تولید می‌شوند. به‌علاوه تصمیماتی که در این بخش اتخاذ می‌شوند می‌توانند در زیبایی، قابلیت نگهداری و دسترسی نیز اثرگذار باشند.

قیمت چوب پلاست 

فروش چوب پلاست