mob دفتر کرج: 02632252192                          دفتر تهران 02155281744                  
ارتباط مستقیم با واحد فروش    
location شعبه مرکزی : کرج طالقانی جنوبی خیابان سیدالشهدا فروشگاه برنا چوب پلاست البرز 
             شعبه نوشهر: کمربندی چالوس به نوشهر، نرسیده به کوشک سرا
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/10/24 - 10:30
كد :10254

اجرای چوب پلاست نما

نصب چوب پلاست و یا چوب ترمو در نمای ساختمان را می توان با رعایت نکات ایمنی انجام داد که استفاده از متریال با کیفیت در زمان نصب و پیاده سازی آن در نمای ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.اجرای چوب نما بهتر است با زیرسازی های محکم و با دوام انجام بگیرد تا از جا به جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری کند.

اجرای چوب پلاست نما در ساختمان های جدیدی که با سبک مدرن ساخته می شوند، با استقبال خوبی مواجه شده است.بسته به استفاده از چوب پلاست در فضای داخلی و خارجی، نوع آن متفاوت خواهد بود. طبیعی است که چوب پلاستیک که در فضای خارجی استفاده می شود، باید ضدآب باشد. ویژگی ضدآب بودن چوب پلاست کاربرد گسترده ای به این مصالح بخشیده است.
نمای بیرون در معرض دید همگان قرار دارد. اهمیت آن به حدی است که جزئی از زیباسازی شهر محسوب می شود.
نمای ساختمان یک دید کلی نسبت به دکوراسیون داخلی را به نمایش می گذارد. نمای ساختمان می‌تواند ضلع روبرو یا تمام اضلاع ساختمان را در برگیرد. نصب چوب نما تنها برای زیباسازی ساختمان نیست، بلکه باید عایق صوت، گرما و سرما نیز باشد.زمانی که مواد اولیه ساخت چوب پلاست با یکدیگر ترکیب شدند، در قالبی ریخته شده و خشک می‌شوند. پس از اینکه این فرآیند خشک شدن پایان یافت، حال نوبت این است که تغییراتی در ظاهر آن ایجاد شود تا در نهایت یک چوب پلاستیک با کیفیت و زیبا داشته باشیم.

مطالب مرتبط : گالری تصاویر

553

نحوه نصب چوب پلاست نما

برای نصب و اجرای این محصول و نصب اصولی آن نیازمند رعایت کردن جزئیات و استفاده از نکات اصولی می باشید. جهت اجرای چوب پلاست به عنوان نمای دیوار وچوب پلاست کف از شاسی فلزی استفاده نمایید. در صورت عدم استفاده از شاسی باید بدانید که چوب پلاست در اثر تغییر دما و اثر فشار دچار شکستگی خواهد شد. شاسی فلزی با استفاده از پروفیل های که آهنی هستند و اندازه استاندارد دارند روی محل کار اجرا می ‌شود. 
نصب چوب پلاست و یا چوب ترمو در نمای ساختمان را می توان با رعایت نکات ایمنی انجام داد که استفاده از متریال با کیفیت در زمان نصب و پیاده سازی آن در نمای ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

اغلب افراد از این کامپوزیت برای طراحی مدرن ساختمان خود بهره می‌برند. می‌توان از چوب پلاست در نمای خارجی و داخلی ساختمان استفاده کرد. مسلماً چوب پلاستی که برای فضای بیرونی استفاده می‌شود ویژگی‌های بیشتری نسبت به چوب پلاست معمولی دارد و آن هم ضد آب بودن این کامپوزیت پلاستیکی است.

زیرسازی چوب پلاست

قبل از عملیات پیاد سازی و طراحی نمای ساختمان لازم است برای دوام و پایداری ساختمان از زهکشی و زیرسازی های مقاوم استفاده شود که این کار با استفاده از قوطی های فلزی امکان پذیر می باشد تا از جا به جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری شود.
در روش بعدی زیر سازی می توان از پدستال های پلاستیکی استفاده کرد.پدستال های پلاستیکی، ستونک های پلاستیکی یا چوبی می باشد که با قابلیت تنظیم روی کف موجود قرار می گیرند تا بتوانند ارتفاعی را ایجاد نمایند و در این ارتفاع ایجاد شده سطح جدیدی را تحمل بارکند. این پدستال ها انواع مختلفی دارند و دارای قابلیت ریگلاژ می باشد.چوب های زیرسازی بر روی پدستالها نصب می گردد و پروفیل های چوب پلاست بر روی چوب زیرسازی نصب می گردد.

نصب چوب پلاست روی دیوار

از چوب طبیعی نمی توان در نمای ساختمان استفاده کرد اما چوب پلاست این محدودیت را از بین برده است. در مناطق مختلف با شرایط آب و هوایی متفاوت می توان از آن استفاده کرد. بیش از ۹۶% ضد رطوبت و ضد آب می باشد که این مقدار تقریبی می باشد. جهت نصب چوب پلاست در قسمت دیوار و اقلام دیگری مانند مبلمان روف گاردن، فلاورباکس و غیره از پیچ استفاده خواهد شد. جهت نصب کردن چوب پلاست های مناسب با چوب پلاست از بسته های پلاستیکی که شکل خاصی دارند استفاده می ‌کنند.وقتی چوب پلاست نما را با استفاده از چسب های مخصوص بر روی دیوار نصب می کنیم بهتر است با زیر سازی های مقاوم و محکم این کار را انجام دهیم تا نتیجه کار مورد پذیرش تر باشد.