تاريخ انتشار : 1401/07/24 - 10:03
كد :10159
آموزش نصب چوب پلاست
با توجه به تنوع مصنوعات ساخته شده با چوب پلاست از قبیل آلاچیق، پرگولا، نیمکت ، مبلمان شهری و... همچنین گوناگونی پروفیل های تولیدی چوب پلاست ، دستورالعمل ساخت هر محصول مختص به خود می باشد.جهت ساخت هرگونه مصنوع با متریال چوب پلاست با کارشناسان برنا چوب تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی های لازم در اختیار شما قرار بگیرد
روش نصب چوب پلاستیک :
.1 ابتدا باید تراز بودن از کف قبل از انجام نصب چوب پلاست اطمینان حاصل کرد.
.2 تراز کردن کف ها با زیرسازی فلزی انجام گردد.
.3 استفاده از قوطی 40*40 میلیمتر فلزی به صورت شبکه و با فواصل حداکثر آکس به آکس 25 سانتی متر برای کف و 40 سانتی متر برای نما
.4 نصب پروفیل wpc بر روی زیرسازی فلزی با استفاده از کلیپس (حتما پروفیل های چوب پلاست می بایست با وسیله کلیپس به زیرسازی متصل گردند به دلیل خاصیت انبساط و انقباضی که محصولات وود پلاست دارند.)
.5 دقت شود که پروفیل های چوب پلاست هرگز به هم نچسبند.
شاید در نگاه اول بسیار ساده و آسان به نظر برسد و دوستانی هستند که از هزینه و زمان اجرا و نصب شکایت دارند جز مواردی خواص میتوان به مواردی در این زمینه اشاره کرد تا تمامی عزیزان دریابند که چرا و به چه دلیل ؟
یکی از موارد اصلی در اجرای چوب پلاست زیرسازی مناسب و استاندارد کفپوش چوب پلاست میباشد
آیا تمامی زیرسازی ها به یک شکل بسته میشود ؟ خیر این مطلب که نوع پروفیل های چوب پلاست مورد استفاده با چه ضخامت و از چه نوع مواد اولیه ای میباشد بسیار مهم است و نوع طرح مورد اجرا که حتی گاهی زمان اجرا را تا سه برابر افزایش میدهد
آیا امکان پیچ کردن چوب پلاست از رو وجود دارد ؟ خیر) به جز مواردی خواص ( چوب پلاست به دلیل انقباض و انبساط موجود این توان را دارد تا به مرور زمان پیچ ها را از جای دربیاورد و یا گل پیچ را ببرد و تنها نصاب چوب پلاست ماهر هستند که میتوانند با رعایت استاندارد های لازم مانع از این اتفاق شوند
یکی از اصلی ترین مراحل نصب در چوب پلاست را میتوان رعایت فاصله انقباض و انبساط نام برد که جزو اصلی ترین مراحل نصب میباشد و این فواصل بستگی به نوع دک و یا پروفیل و نوع مواد اولیه مصرفی در تولید چوب پلاست دارد.
قیمت چوب پلاست | فروش چوب پلاست
راهنمای نصب چوب پلاست
نکات کلی :
1- با توجه به ساختار چوب پلاست این محصول به طور تقریبی در هر متر مربع قادر به تحمل وزنی برابر با 400 کیلوگرم می باشد .
2- مصرف متریال چوب پلاست جهت پوشش سطوح و امور تزیینی ،الزاما نیاز به زیرسازی فلزی و یا متریال مناسب دیگری مانند چوب یا آلومینیوم می باشد .
شرایط نگهداری متریال چوب پلاست قبل از استفاده :
1- پروفیل های چوب پلاست پس از حمل در محل پروژه باید در سطحی کاملاٌ صاف قرار بگیرند .
2- چیدمان پروفیل های چوب پلاست باید به صورت افقی باشد .
3- پروفیل ها باید در مکانی خشک که هوا در آن جریان داشته باشد نگهداری شوند .
شروع کار )زمان اجرا ) :
1- زمان اجرای عملیات پوشش کف با متریال چوب پلاست باید به نوعی آغاز گردد که سایر امور ساختمانی به پایان رسیده باشد .
2- لازم است قبل از شروع عملیات نصب پوشش کف با متریال چوب پلاست نسبت به تراز بودن سطوح زیرین کار با استفاده از پروفیل های مناسب صورت گیرد .
اجرای کف :
1- برای عملیات زیرسازی می توان از متریال های مختلف استفاده کرد که بنا به شرایط محیطی و همچنین امکانات فضای اجرا می تواند متفاوت باشد ،این متریال ها می تواند قوطی چوب پلاست ، قوطی آهن یا آلمینیومی باشد .تشخیص نوع متریال زیرسازی و ابعاد آن برعهده ی کارشناسان شرکت می باشد .
2- در صورت نیاز و تشخیص استفاده از زیرسازی آهنی بهتر است از قوطی 40*40 میلیمتراستفاده گردد و برای جلوگیری از خوردگی قوطی آهنی استفاده از ضدزنگ در 4 وجه قوطی ها الزامی می باشد.
3- زیرسازی و فواصل بین قوطی های 40*40 میلیمتر به صورت آکس به آکس حداکثر 25 سانتی متر می باشد .
4- جهت نصب چوب پلاست برروی شبکه فلزی ، از بست های مخصوص (کلیپس یا بست T) استفاده می گردد که بوسیله پیچ به سطح زیرسازی جهت مهار متریال چوب پلاست استفاده می شود .
5- برای هرگونه نصب پیچ ، حتماً محل مورد نظر با دریل سوراخ گردد و از ایجاد سوراخ بوسیله پیچ برروی سطح کار اجتناب گردد .
6- فاصله طولی بین پروفیل های چوب پلاست در هنگام نصب باید 5 میلیمتر باشد .
7- پیچ های مورداستفاده می بایست از جنس گالوانیزه یا استیل با طول مناسب باشد .
8- با توجه به اهمیت زیرسازی در زیباسازی و استحکام عملیات پوشش کف با متریال چوب پلاست لازم است هم جهت با نصب طولی پروفیل ها در محل طلاقی 2 پروفیل به صورت طولی ، قوطی های زیرسازی دوبل گرددکه به صورت معمول برای 150 سانتی متر این عمل انجام می گیرد .
9- برای استحکام شبکه فلزی زیرسازی در راستای چیدمان متریال چوب پلاست هر 2 نیاز به زیر سازی با قوطی فلزی داریم تا استحکام شبکه زیرسازی تقویت گردد .
اجرای نما
1- قبل از نصب نما می بایست از ترازبودن سطح کار کاملاً مطمئن گردید .
2- در صورت تشخیص کارشناسان شرکت مبنی بر استفاده از قوطی فلزی در شبکه زیرسازی نما، بهتر است از قوطی فلزی 30*30 میلیمتر استفاده گردد و برای جلوگیری از خوردگی قوطی فلزی ، استفاده از ضد زنگ الزامی می باشد.
3- در زیرسازی شبکه فلزی نما ، فاصله بین قوطی های 30*30 میلیمتر ، آکس به آکس حداکثر 35 سانتی متر می باشد.
4- در حالتی که نما تماماٌ از متریال چوب پلاست استفاده می گردد، زیرسازی فلزی برروی نما با تمام شرایط گفته شده انجام می گیرد و متریال چوب پلاست با استفاده از بست برروی شبکه فلزی زیرسازی مهار می گردد .
5- در شرایطی که در نما چوب پلاست بصورت تلفیقی و ترکیبی ، با هر متریال دیگر صورت گیرد ، بهتر است در ابتدا آن متریال اجراگردد و بعد از آن پروفیل های چوب پلاست برروی نما اجرا شود تا آسیبی به آنها در هنگام اجرا وارد نگردد. دراین موقع با توجه به حساسیت و سختی استفاده از دو متریال متفاوت ، هماهنگی لازم کارفرما و یا نماینده او با گروه نصب چوب پلاست الزامی می باشد .
6- در قسمت های زاویه دار نما و کنج ها برای زیبایی کار بهتر است پروفیل های چو ب پلاست فارسی بر گردیده و نصب گردند.لازم است برای اجرای دقیق تر نما در قسمت های ذکر شده که نیاز به فارسی بر کردن متریال چوب پلاست دارد ، دربخش زیرسازی شبکه فلزی نهایت دقت بکارگرفته شود تادرهنگام فارسی کردن متریال چوب پلاست کمترین ضریب خطا را داشته باشیم .
7- در مواقعی که امکان فارسی بر کردن چوب پلاست به دلایل مختلف در قسمت های زاویه دار و نما و کنج ها وجود ندارد، بهتر است از نبشی مناسب برای کاور کردن آن قسمت ها استفاده گردد .
8- فواصل طولی ، نوع پیچ ، سوراخ کاری و سایر موارد ذکرشده در بخش کف در مورد نصب نما نیز صادق می باشد .