تاريخ انتشار : 1401/07/16 - 11:31
كد :10154
تابلو ترمووود چیست؟
چوب به عنوان یکی از پرطرفدارترین و زیباترین متریال ها شناخته میشود که میتواند برای دکوراسیون گزینه بسیار مناسبی باشد. یکی از مصارف انواع متفاوت چوب، طراحی و تولید تابلوی مغازه ها میباشد.
تابلوی مغازه با شرایط محیطی و فضای باز ارتباط مستقیم دارد؛ پس باید طوری طراحی شود تا در برابر این شرایط از خودش مقاومت نشان دهد. با توجه به این موضوع، تولیدکنندگان تلاش میکنند با تولید تابلو ترمووود، نیاز مشتریان را برطرف سازند. تابلو ترمووود تابلویی چوبی میباشد که ویژگی های منحصر به فردی دارد. این تابلو از چوب طبیعی ساخته شده، اما قبل از ساخت تابلو فرایند پرداختی روی چوب پیاده شده تا دوام و استحکام چوب تا حد بسیار زیادی بالاتر برود. اگر شما کنجکاو هستید تا بیشتر در رابطه با تابلو ترمووود بدانید و به متریال چوب برای ساخت تابلو ها علاقهمند هستید، به شما پیشنهاد میکنیم ما را تا انتهای این محتوا همراهی کنید.چوب پلاست

تابلو ترمووو
همان طور که پیشتر نیز برای شما گفتیم، تابلوی ترمووود تابلویی چوبی میباشد که کاملاً ظاهری طبیعی و دلنشین دارد. تابلو ترمووود با پانل های چوبی ساخته میشود که فرآیند صنعتی خاصی را پشت سر گذاشتهاند. در این فرایند تلاش میشود تا تمامی ایرادات و نقاط ضعف چوب برطرف شوند تا چوب برای شرایط خاص آب و هوایی مقاومتر باشد.
ترمووود به معنای چوب حرارت دیده شده میباشد. یعنی در واقع در فرایند ساخت تابلو ترمووود تکه الوار های چوب حرارت داده میشوند تا به دوام و مقاومت خاصی برسند. علاوه بر بالا رفتن مقاومت چوب، در این نوع تابلو ها با حرارت دادن میتوان هر گونه حشره، لارو، و رطوبت را به طور کامل از بین برد. علاوه بر این موارد، در فرایند ترمووود، وزن چوب تا حد بسیار زیادی کاهش داده میشود و همین موضوع باعث میشود تا این سازه، سازه بسیار سبک ولی در عین حال مقاوم باشد.
بررسی فرایند ساخت تابلو ترمووود
پیشتر نیز برای شما گفتیم که برای ساخت تابلو ترمووود فرایند خاصی طی میشود. این فرآیند برای اولین بار در سال ۲۰۰۰ میلادی به بهرهبرداری رسید و از آن زمان تا به حال از این فرایند برای مقاوم سازی چوب در زمینه های متفاوتی بهره گرفته میشود. بیایید با یکدیگر مراحل تولید ترمووود را بررسی کنیم.
مرحله اول
در مرحله اولیه چوب را در کوره های نسبتاً داغی قرار میدهند. دمای این کوره ها باید بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ درجه سانتیگراد باشد. این کار باعث میشود تا چوب برای ادامه روند مقاوم سازی آماده شود.
مرحله دوم
در ادامه چوب را برای مدت زمان خاصی در این دما نگه میدارند تا مطمئن شوند که رطوبت موجود در چوب به طور کامل از بین رفته است. در ادامه دما را کمی بالاتر میبرند و آن را به ۱۸۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد میرسانند. این کار باعث میشود تا هر نوع چوبی با هر شرایطی به طور کامل خشک شود و رطوبتش به صفر برسد. در این مرحله علاوه بر خشک شدن رطوبت، صمغ داخل چوب و هر گونه لارو، حشره، میکروب و باکتری به طور کامل از بین میرود.
مرحله سوم
در انتها نیز بعد از اطمینان کامل از پاک شدن چوب از آلودگی، دمای کوره را به صد درجه سانتیگراد میرسانند تا اسپری آب و بخار روی چوب صورت بگیرد. این کار باعث میشود تا دمای چوب به دمای محیط برسد و چوب آرامآرام خنک شود.
قیمت چوب پلاست
فروش چوب پلاست