تاريخ انتشار : 1400/10/20 -
كد :10069
بهترین متریال برای نمای ساختمان
انتخاب متریال مناسب برای طراحی نما فاکتورهای مختلفی دارد مانند: زیبایی، مقاومت و هزینه ای که تهیه آن را برشمرد. در ساخت نما از انواع متریال ها استفاده می شود. مانند: نمای آجری، نمای سیمانی، نمای سنگی، نمای چوبی، نمای ترمووود، نمای فایبر سمنت، کامپوزیت آلومینیوم، نمای استیل گالوانیزه، نمای شیشه ای از انواع متریال نمای ساختمان. این تنوع متریال برای مشتری انتخاب را مشکل می کند به همین دلیل پیشنهاد ما به شما سایت برنا چوب است از این طریق می توانید اطلاعات مناسب را کسب نمائید.
انواع متریال نمای ساختمان
از انواع متریال نمای ساختمان می توان به چوب پلاست و چوب ترمو، سیمان، بتن ، شیشه و ووو اشاره کرد که امروزه از بین تمام این متریال چوب پلاست و چوب ترمو از قیمت ارزان تر و مقرون به صرفه تر برخوردار می باشد.
طراحی چوب پلاست نما ساختمان ها به ویژه ساختمان های مسکونی یکی از مهم ترین و اصلی ترین دغدغه های کارفرمایان و معماران می باشد. نما ساختمان اولین مولفه از هر بناست که ساختمان را به ناظران معرفی می کند و در نتیجه شناخت انواع متریال نما ساختمان جهت تامین زیبایی لازم برای نما و بعلاوه تامین عملکرد لازم حائز اهمیت است.با توجه به اینکه نمای ساختمان در مقابل عوامل جوی قرار می گیرد، در انتخاب متریال نما ساختمان باید دقت شود تا نمای ساخته شده در مقابل عوامل جوی مقاوم بوده و زیبایی لازم را داشته باشد.
هرکدام از متریال و مصالح ساختمانی طرفدار خاص خود را دارد اما در بین این ها چوب ترمو در برابر تمام عوامل محیطی و اب و هوایی از دوام و مقاومت بالایی برخوردار می باشد.
ساختمان نمای شیشه ای
شیشه از متریالهای بکار رفته در نمای ساختمان هاست. شاید شما یکی از علاقه مندان به این جنس از نما باشید. اگر ساختمان مورد نظر از لحاظ احاطه به محیط مشکلی نداشته باشد. شیشه می تواند یکی از گزینه های مطلوب باشد. شیشه یک نمای بسیار شیک و لاکچری به ساختمان می دهد. دقت داشته باشید قبل از طراحی نما به سازه ای که بنا را نگه می دارد. تووجه داشته باشید. کیفیت شیشه های مورد استفاده در طراحی نمای شیشه ای شما به زیبایی اجرا شود.

نمای استیل گالوانیزه
این نوع نما از متریالی است که مقاومت زیادی برخورداراست. این متریال به حالت ورق قابل استفاده است. می توان آن را در شکل و اندازه ی دلخواه به کار گرفت. استفاده از ورق های استیل گالوانیزه در کنار متریال هایی مثل چوب زیبا خواهد بود. این متریال محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. خصوصا در کشورهای خارجی که نماهای مدرن را ترجیح می دهند.
نمای کامپوزیت آلومینیوم
این نوع نما در سال های اخیر در طراحی ساختمان ها کاربرد فراوان دارد. یکی از ویزگی های این پنل ها که آن را از سایر متریال ها جدا می سازد. تنوع رنگی و گسترده و منحصر به فرد ان است. که به شما این امکان را می دهد که قادر به انتخاب رنگ مورد نظر خود از میان طیف وسیعی در دسترس باشد. وزن این پنل ها بسیار کم بوده و سرعت اجرایشان نیز بسیار زیاد است. مورد دیگر قیمت مناسب آن است. البته این متریال در عیوبی نیز دارد. کامپوزیت های آلومینیومی در صورت ورود ضربه های شدید دچار تغییر شکل شده و در مقابل آتش سوزی نیز مقاومت ندارد. همچنین نمی تواند عایق مناسبس باشد.
نمای فایبر سمنت
این نوع نما از پنل های سیمانی ساخته می شود. که دارای فیبر هستند. مقاومت این متریال تا حد قابل توجهی نسبت به چوب یا سیمان بیشتر است. همچنین ظاهر زیبایی به ساختمان می دهد. فایبر سمنت می تواند در برابر آتش مقاومت بسیار زیادی از خود نشان دهد. مزیت دیگر دچار خوردگی توسط حشرات نمی شود. از آن جا که این متریال به صورت پنل مورد استفاده قرار می گیرد به اجرای نما سرعت بخشیده و نتیجه بهتری نیز در برخواهد داشت.
نمای ترموود
ترموود یکی از نماهای مورد استفاده در ساختمان هاست. ترمووودها نوعی چوب مقاوم هستند. رنگ و اندازه ترموود از برجسته ترین مزایای این متریال است. این متریال در برابر شرایط جوی مختلف مقاومت داشته و از این رو در صورتی که متمایل به استفاده از چوب در طراحی نما باشید گزینه خوبی را انتخاب کرده اید.
جدید ترین متریال نما
انتخاب متریال نمای ساختمان مناسب برای طراحی نما عوامل مختلفی را شامل می شود. از جمله مهمترین این عوامل می توان به زیبایی، مقاومت و هزینه تهیه و اجرای ماده مورد نظر اشاره کرد. مواد زیادی برای طراحی نمای ساختمان وجود دارد که هر یک از آنها دارای ویژگی های مختلفی هستند. دانستن این خصوصیات و نقاط قوت و ضعف هر یک از مواد موجود می تواند در انتخاب بهترین متریال برای طراحی نما موثر باشد.
انواع متریال دکوراسیون داخلی
جدیدترین متریال دکوراسیون داخلی، باعث زیبایی بیشتر محیط منزل یا محل کارتان می شوند. طراحان دکوراسیون داخلی، باید از متریالی استفاده کنند که برای هر بخش از دیزاین، متفاوت باشد. در دنیای امروز و با پیشرفت تکنولوژی، شاهد روی کار آمدن انواع جدیدی از مصالح مورد استفاده در دکوراسیون هستیم که هر کدام جذابیت خاصی دارند.
طراح های چوبی دکوراسیون داخلی از کناف برای ساخت سقف کاذب یا پارتیشن بندی بخش های مختلف ساختمان استفاده می کنند. کناف ها به راحتی روی سطح مورد نظر نصب می شوند و به دلیل قیمت مناسب شان، طرفدارهای زیادی دارند.
استفاده از آینه های دور چوب، برای تزئینات داخلی ساختمان ایده ای بکر است. اگر در کنار آینه کاری، روی نورپردازی منزل تان هم کار کنید، به جذابیت بیشتر محیط اضافه خواهید کرد. در آینه کاری معمولا از آینه های بزرگ با طرح ها و مدل های مختلف استفاده می شود.تایل های بین کابینتی طرح ها و مدل های مختلفی دارند و رنگ بندی متنوع شان باعث شده تا گزینه ای جذاب برای طراحی دکوراسیون خانه باشند. این تایل ها به دلیل داشتن چسب در قسمت پشت شان خیلی زود روی سطح مورد نظر نصب می شوند.تایل های بین کابینتی از جنس ها و مواد مختلفی تولید می شوند که از جمله آن ها می توان به آلومینیوم، کامپوزیت، استیل اشاره کرد.
لیست متریال ساختمان لوکس
متریال ساختمانی لوکس و کم قیمت که جایگزین مصالح ساختمانی بی کیفیت ولی بسیار پرهزینه را گرفتهاند.یکی دیگر از متریال لوکس ساختمان که میتوان از آن در بازسازی و تزئین ساختمان استفاده کرد بامبو است. بامبو در واقع یک انتخاب پایدار برای قاب بندی ساختمانها است.بامبو بسیار سبک وزن است و میتواند جایگزین میلگردهای فلزی و بتن در ساخت شود.صفحات و پنل های چوبی از جمله متریال جدید دکوراسیون داخلی به حساب می آیند که چه در طراحی ویلا سنتی و چه طراحی ویلا مدرن پرکاربرد هستند. در طراحی ویلا به سبک روستیک در سقف ها، در دیوار ویلای مدرن و یا حتی در طراحی ویلا به سبک اسکاندیناوی و استفاده از این پنل های چوبی رایج می باشد و به فضا گرمای خاصی می بخشد. در واقع استفاده از این پنل های چوبی در کنار سایر انواع متریال های دکوراسیون داخلی در ایجاد فضایی دنج و روستایی با ایجاد فضایی شیک و ظاهری زیبا مناسب است.
متریال نمای مدرن ویلا
دکوراسیون داخلی یکی از مهم ترین عواملی است که تأثیر مستقیمی بر تجربه و احساسات افراد در یک فضای داخلی دارد. متریال ها نقش بسیار مهمی در طراحی و دکوراسیون داخلی ایفا می کنند. از جنس های مختلف متریال ها می توان برای ایجاد انواع مختلف دکوراسیون ها استفاده کرد.چوب یکی از متریال های سنتی و محبوب در دکوراسیون داخلی است. از چوب در ساخت میز، صندلی، کابینت و پنل های دیواری استفاده می شود. مزایای استفاده از چوب شامل گرمای طبیعی، زیبایی و انعطاف پذیری در طراحی است و همینطور باعث می شود تا علاوه بر جنبه زیبایی در بودجه ها و هزینه ها صرفه جویی شود.