mob دفتر کرج: 02632252192                          دفتر تهران 02155281744                  
ارتباط مستقیم با واحد فروش    
location شعبه مرکزی : کرج طالقانی جنوبی خیابان سیدالشهدا فروشگاه برنا چوب پلاست البرز 
             شعبه نوشهر: کمربندی چالوس به نوشهر، نرسیده به کوشک سرا
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/01/31 -
كد :10057

انواع روکش پی وی سی

تفاوت روکش پی وی سی یا وکیوم PVC با دیگر روکش ها در کیفیت و مرغوبیت آن می باشد. روکش پی وی سی وکیوم دارای زیبایی و ظرافت در طرح و رنگ است. تفاوت روکش پی وی سی و روکش ملامینه در نوع کاربری و استفاده از آنها در صنعت چوب و محصولات چوبی بوده که امروزه از روکش PVC با توجه به صرفه اقتصادی، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

برای آشنایی با تفاوت روکش چوب پلاست پی وی سی باید بدانیم روکش PVC چیست ؟ PVC پلاستیکی سخت است که به ‌وسیله اضافه کردن روان کننده‌ ها، نرم و انعطاف‌ پذیر می شود. همچنین در شرایط حاضر یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی است. بطور عمومی از PVC بیش از 50% در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد زیرا PVC نسبت به مواد پلیمری دیگر ارزان بوده و می توان با آن انواع محصولات مختلف را ساخت. در مبحث تفاوت روکش پی وی سی میتوان اشاره داشت که در سال های اخیر PVC جایگزین بسیار خوبی برای مصالح ساختمانی بوده است و به خاطر ماندگاری محصول تولید شده با این ماده، بسیار پر کاربرد بوده و مصالح سنتی که قابلیت تولید با PVC را نداشته باشند به مرور حذف می شوند.

553

کاربرد روکش pvc

 به علت قابلیت انعطاف‌ این نوع روكش، از آن برای روكش كردن سطوح ابزار خورده با اختلاف سطح زیاد و نیز برای ساخت نوار لبه، ‌روكش كردن پروفیل‌ها،‌ نوار لبه ‌های فرم‌دار و فرز خورده استفاده می‌شود. مثلا روكش كردن درهای كابینت‌هایی كه دارای ماشین كاری‌های عمیق هستند. یكی از استفاده‌های منحصر به فرد روكش‌های PVC در ساخت مصنوعاتی است كه نیاز به پیوستگی روكش در ابعاد مختلف یک سازه یا به عبارتی نیاز به ایجاد شیار V شكل روی تخته و تا كردن آن باشد. تخته‌های MDF ابزار خورده در سطح یا لبه را با استفاده از پرس ممبران با روكش‌ PVC به راحتی می‌‌توان روكش كرد.

استفاده از روکش پی وی سی در کابینت آشپزخانه

روکش PVC برای کابینت آشپزخانه و همچنین نماهای استفاده شده در آشپزخانه کاربرد دارد. البته استفاده از این روكش در آشپزخانه بجز در كابینت، برای صفحه رویه کابینت به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. با تکنولوژی جدید و با استفاده از روش ایجاد خلأ، می‌توان آن را بر روی انواع صفحات فلزی و غیر فلزی جهت روکش بکار برد که این روش کمک زیادی به کارخانجات سازنده، لوازم خانگی و لوازم دکوراتیو آشپزخانه می‌نماید.

روکش pvc در مبلمان

این نوع محصول همچنین در لوازم و مبلمان اتاق خواب و سایر فضاها كاربرد دارد. انعطاف بسیار خوب روكش PVC خصوصا وقتی كه داخل پرس ممبران حرارت می‌‌بیند، باعث می‌‌شود كه بتوان نقوش بسیار ریز و ظریف،‌ ابزار خورده‌های عمیق، اشكال با شعاع ‌های كوچک و سخت را با آن روكش كرد. به طور کلی این نوع روكش دوام بالایی ندارد و برای ساخت مبلمان داخلی اداری، مبلمان منزل استفاده می‌‌شود.در سطوح صاف در صورت نیاز می‌‌توان روكش PVC را به صورت نقش برجسته یا دو لایه با دو رنگ و نقش چسباند. در صورت چسباندن دو لایه متفاوت PVC،‌ لایه رویی را طبق نقشی خاص برمی‌‌دارند تا حالت دو رنگ زیر و رو نمایان شود.

ورق پی وی سی

ورق pvc را می‌توان بر روی انواع صفحات PVC، صفحات پلاستیک، صفحات چوبی تک لایه و چند لایه، صفحاتMDF، الوارها، ورق‌ها، در و پنجره های پلاستیک، انواع پروفیل PVC، انواع سنگ‌ها، صفحات فلزی، صفحات و الوارهای آزبست و انواع پروفیل های آلومینیوم روکش نمود.

روکش pvc در کابینت سازی

یکی از پرکاربردترین روکش های موجود در صنایع چوب بخصوص کابینت سازی، پی وی سی است و مهمترین روکش پی وی سی در صنایع چوبی روکش ممبران است.ممبران همان لایه های پی وی سی است که روی ام دی اف کشیده شده است. در واقع لایه های پی وی سی توسط چسب ممبران روی ام دی اف چسبانده می‌شود.به این صورت که طرح و نقش مورد نظر توسط دستگاه سی ان سی روی ام دی اف پیاده سازی شده و سپس توسط دستگاه وکیوم مخصوص و چسب ممبران لایه پی وی سی روی ام دی اف چسبانده می‌شود.

روکش پی وی سی ضخیم

امروزه راهکارها و روش های مختلفی به وجود آمده تا با استفاده از آن ها، بتوان دوام چوب را افزایش داد و همچنین به زیبایی او افزود. روکش پی‌ وی ‌سی، یکی از جدیدترین این راهکارها می باشد که به صورت یک لایه بسیار نازک بر روی چوب مد نظر کشیده می شود.هرچه جنس روکش پی وی سی ضخیم تر باشد در نتیجه،کیفیت و دوام ان بیشتر خواهد بود.
در واقع این روکش، جنسی از پلاستیک فشرده دارد و همین موضوع سبب شده تا به عمر اجسام بیافزاید و در اثر ضربه نیز آسیبی نبینند. روکش‌های پی‌وی‌سی، به دلیل قابلیت انعطاف پذیری و همچنین دوام بالای خود  در بسیاری از صنعت ها مورد استفاده قرار می گیرند. روکش پی‌ وی ‌سی به دلیل انعطاف پذیر بودن، جزو دسته روکش‌هایی محسوب می شود ‌که به راحتی می توان هر طرح یا ایده ای را بر روی او اجرا نمود.

روکش پی وی سی چسب دار

روکش های پی وی سی با توجه به کیفیتی که دارند متفاوت هستند با توجه به کاربرد های متنوعی که روکش ها دارند میتوانید آنها را برای کابینت روی سنگ آشپزخانه ، روکش انواع کمد ها میز ها و درها استفاده کنید همچنین با هزینه ای کم میتوانید به بازسازی و زیباسازی یک بقش کمک کنید.
به علت قابلیت انعطاف‌ این نوع روكش، از آن برای روكش كردن سطوح ابزار خورده با اختلاف سطح زیاد و نیز برای ساخت نوار لبه، ‌روكش كردن پروفیل‌ها،‌ نوار لبه ‌های فرم‌دار و فرز خورده استفاده می‌شود. مثلا روكش كردن درهای كابینت‌هایی كه دارای ماشین كاری‌های عمیق هستند.

روکش کابینت چسبی

روکش پی وی سی کابینت پوششی جهت نظافت، حفاظت و نگهداری کابینت ها از هر گونه آسیب، خط و خش، شکستگی و سوختگی است. بهتر است برای صفحه رویی کابینت از صفحه کوارتز استفاده کنیم.
یکی از پرکاربردترین روکش های موجود در صنایع چوب بخصوص کابینت سازی، پی وی سی است و مهمترین روکش در صنایع چوبی روکش ممبران است.
ممبران، همان لایه های پی وی سی است که روی انواع ام دی اف کشیده شده است. به این صورت که طرح و نقش مورد نظر توسط دستگاه سی ان سی روی ام دی اف پیاده سازی شده و سپس توسط دستگاه وکیوم مخصوص و چسب ممبران لایه پی وی سی روی ام دی اف چسبانده می‌شود.